Activitat

Reformes

A Vilasubirós Constructor, S.L. ens apassiona qualsevol projecte que els nostres clients tinguin al cap. Petites o grans reformes interiors d casa vostra. Cuines, banys, terres, reestructuració interior, ... i tot amb la màxima qualitat i el nostre segell de garantia.

Mobiliaris

Treballem amb un gran ventall de cases comercials que ens permet fer un pressupost a mida de cada client, buscant la màxima qualitat dels acabats i optimitzar els recursos econòmics del client. Mobiliari per a cuines, sanitaris, terres, fusteria, cristalleria, ...  

Rehabilitació de façanes

La façana és a banda de la part més visible de casa nostra, la part que protegeix el interior de la mateixa, una façana mal cuidada no tan sols dóna mala imatge, sinó que pot ocasionar desperfectes al interior. Som especialistes en rehabilitacions de façanes, aplicant tècniques i materials innovadors per a obtenir un gran resultat.

Jardineria i rocalla

Creem espais especials per a que els nostres clients puguin gaudir del seu temps lliure en un entorn comfortable i agradable. Jardineria, rocalla, piscines, per a sentir-se a casa com en cap altre lloc.

Obra nova

Voleu fer-vos una casa? Potser un bloc de pisos? Un negoci? Tant si disposeu del terreny com si no, ens encarreguem de tot. Terreny, plànols, cimentació, construcció, acabats i disseny. Doneu-nos la vostra idea i la farem realitat.

Donarem llum al teu somni

Per a que quan despertis cada matí el teu dia comenci amb una visió agradable de casa teva.