Qui som?

VilaSubirós Constructor, S.L. és una empresa familiar amb més de 50 anys d’experiencia en el món de la construcció. Seguim amb la nostra tradició d'oferir un tracte molt atent i personalitzat que ens fa escoltar al client, comprendre el que vol i com ho vol, i aportant la nostra professionalitat, assolim un gran treball. Des del primer contacte amb el client fins a la finalització de les obres, tenim un contacte directe amb ell, informant-lo en tot moment de l'estat de les mateixes i supervisant que tot es compleixi segons el previst. El nostre compromís és assolir en tot moment la satisfacció del nostre client.

El nostre millor aval son aquests cinquanta anys durant els quals hem realitzat promocions, construccions, reformes, manteniments ... que ens han portat a millorar dia a dia els nostres resultats fins a arribar a un nivell de qualitat òptim.

Hem treballat i treballem per tota Catalunya i volem seguir posant el nostre segell de qualitat arreu del territori.

La nostra missió és aconseguir la màxima satisfacció del client, quan acabem una feina nosaltres marxem, però els nostres resultats perduren per al confort total del nostre client.