Projectes

Ordenar per: Llistat:

Comercial

Tens una idea per a un negoci i necessites fer reformes o començar un projecte des de zero?. T'ajudem a escollir el que més s'adapta a les teves necessitats i dissenyem un espai únic per a que et sentis còmode i gaudeixis de la teva feina. Al llarg dels cinquanta anys d'experiència en el mon de la construcció, hem fet centres comercials, supermercats, bancs i centres de negoci, així com petits comerços de tot tipus. Sigui quina sigui la mida del teu projecte estem preparats per portar-lo a terme. Comptar amb nosaltres és un gran encert per al teu negoci.

Obra Pública

Treballs per a Ajuntaments,  i altres entitats públiques ens avalen. Comptem amb tota una sèrie de professionals que ens fan dir que SI a qualsevol repte que es presenti. 

Residencial

A Vila Subirós Constructor, S.L estarem encantats de que ens confiïs el teu projecte per a la teva vivenda, i la farem al vostre gust, amb acabats immillorables. Sentim els projectes dels clients com a nostres i els realitzem amb total serietat. Estem especialitzats en xalets unifamiliars, i a la vegada comptem amb molta experiènica en tot tipus de construccions per fer del vostre projecte, una realitat de la que gaudir la resta de la vostra vida